Priser

Det blir utdeling av fem priser den 5. desember:

  1. Frivillighet Norge deler ut Frivillighetsprisen til en person, gruppe eller forening som har gjort en ekstraordinær frivillig innsats. Vinneren får 50 000 kroner til sitt formal fra Norsk Tipping.
  2. Frivillig.no deler ut prisen Årets nykommer i frivilligheten til en person som nylig har blitt frivillig, har gjort en god innsats og er en inspirasjon for andre.
  3. KS og Frivillighet Norge deler ut Årets frivillighetskommune til en kommune eller fylkeskommune som har en frivillighetspolitikk som gir en positiv effekt for frivillige organisasjoner og for lokalsamfunnet. 
  4. Virke og Frivillighet Norge deler ut Næringslivets frivillighetspris til en norsk bedrift, som i samarbeid med en frivillig organisasjon har bidratt til å utvikle samfunnet og gjort en forskjell i enkeltmenneskers liv. 
  5. ExtraStiftelsen deler ut Helseprisen til et helseprosjekt i regi av en frivillig organisasjon. Organisasjonen som står bak vinneren får 50 000 kroner.

Konferansier for prisutdelingene er Noman Mubashir kjent fra NRK. Det blir underholdning fra artisten Moddi og DJ-kollektivet Oh Mama! Crew.